HBO:n Sinkkuelämää -sarja on varmasti tuttu jokaiselle nuorelle naiselle, ja miksei miehillekin. Se on älykäs, hauska klassikkosarja neljän enemmän tai vähemmän sinkun naisen elämästä Manhattanilla. Jokainen sinkkutyttö on persoonaltaan erilainen, mutta omalla tavallaan täydellinen. Kuitenkin kaikki naiset tuntuvat kuvittelevan, että he ovat nimenomaan Carrieita.

Carrie on sarjan päähenkilö ja "kertoja", sillä hänen kolumniensa kautta sinkkujen elämä avautuu katsojalle. Carrie rakastaa muotia ja kenkiä, ja on älykäs, seksikäs ja taiteellinen. Jokainen katsoja tahtoo samaistua tähän, enkä ymmärrä, miksi, kun  valittavana on kolme muutakin valovoimaista ja vahvaa naishahmoa. Kaikki kirjoittelevat salaa kaapissa omaa blogiaan (huomatkaa itseironia), ja kuvittelevat olevansa kenkäfriikkejä tosirakkauden metsästäjiä.

En ole koskaan tavannut naista, joka tahtoisi samaistua esimerkiksi Mirandaan. Mirandahan on uraohjus, menestyvä, älykäs, itsenäinen juristi, joka on järkevä valinnoissaan ja tienaa hyvin. Eihän sellainen sovi nykynaisen boheemiin ihannekuvaan tyttömäisestä romantikosta. Tai Charlotte, joka sarjan jälkeen tehdyissä elokuvissakin kokee olevansa liian onnellinen verrattuna muihin tyttöihin - hänellä on täydelliset tyttäret, täydellinen aviomies, onnellinen, rakastava koti jne. Ja silti kaikki tytöt tahtovat olla kuin Carrie.